Ai rành về game giúp em cái ! ! ! !! ! ! !

Có anh chị nào biết cheat code cua TMNT 1 ( trò mà 2 người chơi trên bàn phím ấy ) chỉ em bằng tiếng việt ấy nhé và cách nào để làm cheat luôn ! Sẵn chỉ em hack game này bằng Artmoney nhé ! Anh chị nào biết em thanks nhìu nhìu nhìu !! ! ! ! ! 1
Phạm Huy Đức
Trả lời 14 năm trước
Cheat chính là mấy cái mở khóa ý, bạn chơi đến phá đảo sẽ có nhưng cảnh báo với bạn là nó gần như không giúp gì trong quá trình chơi đâu, có một số cheat rất củ chuối như "máu mất dần" [:(] -------------Các cách đạt được Cheat------------- Teenage Mutant Ninja Turtles - Mutant Melee April's adventure mode: ----------------------- As Donatello, successfully complete the Ghetto level. April's Apartment stage: ------------------------ As Donatello, successfully complete the April's Apartment 2 level. April's melee mode: ------------------- As Casey, successfully complete adventure mode. Autumn stage: ------------- As Michaelangelo, successfully complete The Dojo level. Casey Jones' adventure mode: --------------------------- As Raphael, successfully complete the Subway level. Casey Jones' jacket costume: ---------------------------- As April, successfully complete her adventure mode. Casey Jones' melee mode: ------------------------ As Casey Jones, successfully complete adventure mode. Casey Jones' red shorts costume: -------------------------------- As Casey Jones, successfully complete level the Ghetto level. Dojo Complete stage: -------------------- As Casey Jones, successfully complete the Turtle's Lair level. Foot Soldier's adventure mode: ------------------------------ As Raphael, successfully complete his adventure mode. HUN 2's melee mode: ------------------- As HUN, successfully complete his adventure mode. HUN's adventure mode: --------------------- As Michaelangelo, successfully complete his adventure mode. Level select (beta version): ---------------------------- Start the game with the -unlocked command line parameter to unlock all levels in adventure story mode for all characters currently unlocked. Monster's melee mode: --------------------- As Hun, successfully complete the Sewer Canal level. Sewer Falls stage: ------------------ As Raphael, successfully complete the Sewer Falls level. Sewers stage: ------------- As Leonardo, successfully complete the Sewers level. Shredder's adventure mode: -------------------------- As Donatello, successfully complete his adventure mode. Shredder's gold costume: ------------------------ As Shredder, successfully complete his adventure mode. Shredder's Palace Exterior stage: --------------------------------- As Leonardo, successfully complete The Lab 12 level. Splinter's adventure mode: -------------------------- As Leonardo, successfully complete his adventure mode. Subway stage: ------------- As Leonardo, successfully complete the Sparring With Splinter level. Tech Foot's melee mode: ----------------------- As Foot Soldier, successfully complete adventure mode. Waterfall stage: ---------------- As April, successfully complete the Turtle's Lair level.