Em muốn biết mainboarrd p4s8x-mx có thể chạy được card nvidia 8500 gt không

slk 350
Trả lời 15 năm trước
theo như thông tin của vatgia về main này thì nó chỉ hỗ trợ card màn hình chuẩn AGP 8x thôi, nên bạn không thể chạy được con 8500 gt đâu, muốn chạy được main phải có khe PCI- Express, hơn nữa main này hỗ trợ Ram bus 333 và 400 Mhz, cũ quá rồi, bạn nên đầu tư vào một main mới hơn
Đặng Thế Anh
Trả lời 15 năm trước
Main này chuẩn AGP đã khá cổ,bạn nên mua main mới voi' chuẩn đồ họa PCI epress x16,mà co' mua VGA cũng đừng mua Gf8800GT,cái này tuy bộ nhớ lên đến 1Gb nhưng lại yếu,đã mua fair mua hẳn chip 8600GT trở lên,gia'c có cao nhưng hiêuk năng gấp vài lần
Công ty Tầm Nhìn
Trả lời 15 năm trước
Thôgn tin chi tiết của cái main nó đây bạn. Nó không thể cắm được 8500GT. bạn nên đầu tư cái main mới ! CPU Socket 478 for Intel Pentium 4/ Celeron Intel Hyper-Threading Technology ready Support Intel Prescott CPU Chipset SiS 661GX SiS 964 Front Side Bus 800*/533MHz *The motherboard runs at FSB800 when in overclock mode. Memory 2 x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB DDR400**/333 non-ECC DDR SDRAM memory - support DDR400/333 with FSB533 - support DDR333 with FSB800 ** 1. When using an FSB800 CPU with 400MHz DDR memory, the motherboard runs at 333MHz by default. 2. When using an FSB533 CPU with 400MHz DDR memory, the motherboard runs at 400MHz. Expansion Slots 1 x AGP 8X (1.5V only) 3 x PCI2.2 VGA SiS Real 256E Graphics Storage/RAID SiS 964 South Bridge: *2 x Serial ATA, RAID 0, RAID 1, JBOD *2 x UltraDMA 133/100/66/33 Audio Realtek ALC 655, 6-channel CODEC S/PDIF out interface LAN Integrated 10/100 Mbps LAN controller + Realtek PHY USB Integrated 8 USB2.0/1.1 ports Special Features support S/PDIF out interface ASUS Crash-Free BIOS2 ASUS EZ Flash ASUS MyLogo2 Overclocking Features FSB frequency adjustable with 1MHz step (SFS) AGP/PCI Asynchronous Mode with FSB ASUS C.P.R. (CPU Parameter Recall) Back Panel I/O Ports 1 x Parallel 1 x Serial 1 x PS/2 Keyboard 1 x PS/2 Mouse 1 x VGA 1 x 6-channel Audio I/O 4 x USB 2.0/1.1 1 x RJ45 Internal I/O Connectors 2 x USB 2.0 connector support additional 4 USB 2.0 ports CPU Fan / Chassis Fan connectors 20-pin ATX Power connector 4-pin ATX 12V Power connector Game / MIDI connector S/PDIF out connector CD / AUX audio in 20-pin Panel connector Front panel audio connector BIOS 4Mb Flash ROM, AMI BIOS, PnP, DMI2.0, WfM2.0, SM BIOS 2.3, ACPI 2.0, ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall), ASUS CrashFree BIOS2, ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 Manageability WfM 2.0,DMI 2.0,WOL by PME,WOR by PME Support CD Drivers ASUS PC Probe Bundle anti-virus software (OEM version) ASUS LiveUpdate Utility Accessories 1 x UltraDMA133/100/66 cable 1 x Serial ATA cable 1 x Serial ATA power cable 1 x FDD cable User's manual I/O shield Form Factor microATX Form Factor 9.6"x 9.6"(24.5cm x 24.5cm)