Ampli Maranzt 7200 ghép với loa nào phù hợp?

Tôi có 01 ampli Maranzt 7200 mới vậy xin anh cho biết là nên ghép với loa nào với tầm giá 500-600 USD hiện có bán trên thị trường (xin anh tư vấn cho loại loa mới vì tôi không có kiến thức nhiều về lĩnh vực này để có thể mua loa cũ). Sở thích nghe nhạc của tôi là nhạc nhẹ và xem phim. Trân trọng cám ơn anh.
Nguyen Thi Trang
Trả lời 14 năm trước
Chào anh, Amply Marantz 7200 anh nên phối ghép với loa cột hiệu Boston Acoustics. Boston Acoustics thương hiệu của Mỹ. Amly trên có thế ghép với model VR1 hoặc VR2 (giá VR2: 578 USD/cặp, VR1: 487 USD). 02 loa này rất phù hợp cho anh nghe nhạc nhẹ và xem phim. Anh có thể liên hệ về Audio37 - 37 Huỳnh Thúc Kháng, Q.1, Tp. HCM. Nơi đây cung cấp các thương hiệu âm thanh uy tín. Thông số kỹ thuật của loa Boston Acoustics: - Model VR2: High performance 3-way, floorstanding loudspeaker. Dual 6½" DCD™ bass drivers offer extended excursion. 1" VRH.O.™ tweeter with anodized aluminum dome and AMD™. Tight, point-source driver alignment for precise imaging and wider dispersion. MagnaGuard® magnetic shielding prevents video interference. Heavily braced cabinets eliminate unwanted resonance. Reference-quality Boston Sound™. Recommended Amplifier Power: 15-200 watts. Nominal Impedance: 8 ohms. Frequency Response (3dB): 41Hz-20kHz. Bass Unit: Dual 6-1/2" (165mm) copolymer. Midrange: 4-1/2" (115mm)neodymium copolymer. Crossover Frequency: 400, 2800Hz. Dimensions (HxWxD): 966 x 229 x 293mm. Sensitivity (1 watt (2.83v) at 1m): 93dB. Tweeter: 1" (25mm) VRH.O.™ anodized aluminum dome with AMD™. Weight: 45 lbs (21kg). Finish: Dark Cherry or Black Ash vinyl veneer. - Model VR1: High performance 2-way, floorstanding loudspeaker. Dual 6½" DCD™ bass drivers offer extended excursion. 1" VRH.O.™ tweeter with anodized aluminum dome and AMD™. Tight, point-source driver alignment for precise imaging and wider dispersion. MagnaGuard® magnetic shielding prevents video interference. Heavily braced cabinets eliminate unwanted resonance. Reference-quality Boston Sound™. Recommended Amplifier Power: 15-150 watts. Nominal Impedance: 8 ohms. Frequency Response (3dB): 46Hz-20kHz. Bass Unit: Dual 6-1/2" (165mm) copolymer. Crossover Frequency: 2700Hz. Dimensions (HxWxD): 915 x 229 x 267mm. Sensitivity (1 watt (2.83v) at 1m): 93dB. Tweeter: 1" (25mm) VRH.O.™ anodized aluminum dome with AMD™. Weight: 40 lbs (19kg). Finish: Dark Cherry or Black Ash vinyl veneer.